20/04/2024
Maqedoni

Muhamed Zeqiri braktis LSDM-në bashkohet me BDI-në (FOTO)

    Ish sekretari i qeverisë, Muhamed Zeqiri – Muki siç duket ka braktisur LSDM-në dhe është i është bashkuar BDI-së dhe Frontit Europian. Në fotografi në një iftar të përbashkët ku shihet Muki me funksionar të BDI-së.

    Vlen të thekësohet se Frontit Europian i bashkohen shumë figura me ndikim politik.