30/05/2024
Maqedoni

Lirim Mehmetaj: Albin Kurtit i ndalohet nga shteti i Zvicrës pjesmarrja në tubim!

    Gazetari Ermal Panduri ka komentuar lajmin se është anuluar tubimi i përbashkët me Albin Kurtin dhe përfaqësuesve të VLEN-it në Zvicës. Ndaj këtij komenti ka ndëryr analisti Ahmetaj i cili ka theksuar se Zvicra është një shtet normal dhe normal mund të ja ketë ndaluar pjesëmarrjen në tubime se edhe nuk ka logjikë që një kryeministër të merr pjesë në tubim për zgjedhjet në një shtet tjetër.