21/06/2024
Lajme Maqedoni

Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët vendos, ja kush do të jetë shefi i shtabit zgjedhor

    Kuvendi i Aleancës për Shqiptarët, me shumicë absolute miratoi vendimin për tu bashkangjitur në koalicion me Frontin Europian.
    Gjatë diskutimit u potencua rëndësia e momentit politik në të cilin ndodhet vendi, e ardhmja e qytetarëve si dhe sfidat nëpër të cilat ka kaluar Aleanca për Shqiptarët si një subjekt politik i rëndësishëm për të ardhmen e shqiptarëve në RMV.
    Në mbledhjen e sotshme kuvendarët njëzëri autorizuan Këshillin Qendror për të përpiluar listën e kandidatëve për deputetë.
    Kuvendi poashtu caktoi Tiron Jajagën për shef të shtabit qëndror zgjedhor të Aleancës për Shqiptarët.