22/05/2024
Kosovë

Konfiskohet sasi e madhe e armatimit në veri të Kosovës

    Policia e Kosovës ka zhvilluar sot një operacion të suksesshëm ku është konfiskuar sasi e madhe e armatimit.


    Armët e kapura janë nga inteligjenca e AKI-së, kurse në mesin e gjërave të kapura është edhe një kapelë me emblemën e BIA-s serbe.

    Sasia e armatimit do të bëhet e ditur në një konferencë për media të ministrit të Punëve të Brendshme Xhelal Sveçla dhe drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha.