22/05/2024
Maqedoni

Kërcënohet me armë 58 vjeçari nga Gostivari

    Më datë 18.04.2024 në orën 14.35 në SPB-Tetovë – DPB Gostivar, N.Z.(58) nga Gostivari, ka raportuar se më 13.04.2024 në Gostivar, për shkak të keqkuptimeve të mëparshme, H.M. nga Debreshi i Gostivarit kishte treguar sjellje agresive ndaj tij dhe ishte përpjekur që ta sulmonte fizikisht, pas së cilës bashkë me personin M.M. kishin nxjerrë armë por nuk i kishin përdorë. Janë marrë masa për të zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.TS