20/05/2024
Kosovë

I njohur në TikTok, policia kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

    Policia e Kosovës ka kërkuar ndihmën e qytetarëve për identifikimin dhe lokalizimin e një personi, për të cilin po zhvillohen hetime për veprën penale – shtytja nё kryerjen e veprës penale degradimi i integritetit seksual.

    “Nga rrjetet sociale ёshtё siguruar fotografi e personit tё dyshuar mirëpo deri me tani nuk ёshtё bёrё identifikimi i tij” – thotë Policia, e cila kërkon që të lajmërohet kushdo që ka informacione për të dyshuarin.