20/05/2024
Shqipëri

Dalin përgjigjet e Lotarisë Amerikane, ja ku të shihni nëse keni fituar

    Ashtu si dhe ishte njoftuar më herët në orën 18:00 kanë dalë përgjigjet e Lotarisë Amerikane DV 2005.

    Për të gjithë shtetasit shqiptarë  të cilët kanë hedhur Lotarinë Amerikane mund të klikoni në këtë link (KLIKO KËTU) për të verifikuar nëse jeni shpallur fitues apo jo.

    Aplikimet për Lotarinë Amerikane u hapën më datë 4 Tetor dhe u mbyllën më datë 7 Nëntor 2023. Të gjithë qytetarët duhet të kenë të ruajtur kodin e konfirmimit dhe të plotësojnë saktë të dhënat e tyre, njëjtë si në formularin fillestar.