22/05/2024
Lajme Maqedoni

Bujar Osmani: Fronti Europian shpall fitoren me mbi 40 mijë para

    Në press konferëncë, kandidati i Frontit Europian Bujar Osmani tha se është shënuar fitore e thellë me mbi 40 mijë vota karshi kundërkandidatit nga VLEN.

    “Shpall fitoren e thellë me mbi 40 mijë vota. Kemi shënuar fitore pothuajse në çdo komunë shqiptare. Gjithandej në republikë, fitore e thellë e Frontit Europian. Urime të gjithëve. Ju falemnderit nga thellësia e zemrës për besimin dhe kjo fitore është e përbashkët”, deklaroi Osmani.