22/05/2024
Maqedoni

Ademi pas mbylljes së votimeve falenderon qytetarët: Sot popullit foli, patëm një ditë të qetë dhe një proces demokratik dhe të ndershem

    Nënkryetari i BDI-së, Arber Ademi në press konferëncë falenderoi qytetarët që treguan sjellje europiane dhe dëmonstruan demokraci të plotë.

    “Sot popullit foli.Patëm nëj ditë të qetë dhe një proces demokratik dhe të ndershem. Është nje sukses i përbashkët. Falemnderoj ata që treguan sjellje demokratike, duke votuar Frontin Europian dhe dhanë votë për kandidatin tonë, Bujar Osmani”, deklaroi Ademi.