30/05/2024
Maqedoni

Ali Ahmeti: “Hristijan Mickoski është rritur me gurabija, me keksa! Hristijan mos nis BELA dhe mati fjalët se je i ri dhe të qet buza tomël”

    Në tubimin Qendror të Frontit Europian, Ali Ahmeti tha se ka dy fjalë për liderin e VMRO-DPMNE-së, Hrstijan Mickoskin ku tha se ky i fundit është rritur me gurabija dhe keksa dhe kërkoi nga ai që mos të nis bela.

    Ahmeti tutje shtoi se ai është rritur në kulla të gurit që për 3 herë është djegur nga pushtuesit.