13/04/2024
Maqedoni

Ali Ahmeti: Fronti Europian i hapur për të gjitha komunitetet në RMV, ne jemi garantuesit

    Ali Ahmeti në fjalimin e tij në Pallatin e Kulturës në Tetovë me rastin e marrëveshjes dhe koalicionit me Frontin Europian që sot i bashkangjiten edhe Menduh Thaçi dhe Arijanit Hoxha nga PDE.

    Ahmeti tha se ky Front është i hapur për të gjitha komunitetet në Maqedoninë e Veriut dhe se këtu buron garanca, ai mes tjerash ka akuzuar opozitën shqiptare duke ju dërguar mesazh që mos të kapen me mediumet dhe se nuk është turp të tërhiqet, distancohen nga kjo.