22/05/2024
Maqedoni

Aksident i rëndë tek “Bllagoja Toska” afër Spitalit në Tetovë

    Një aksident i rëndë sapo ka ndodhur në bulevardin Bllagoja Toska afër spitalit të Tetovës. Siç shihet janë përplasur dy vetura dhe një motocikletë ku ka të lënduar. Policia ka arritur në vendin e ngjarjes për të zbardhur aksidentin.
    Aksidente në këtë rrugë thuaj se ndodhin çdo ditë shkaku i mungesës së semaforave, rrethrrotullimit dhe mos sinjalizimit vertikal dbe horizontal.
    Policia e Tetovës nuk ka dhënë leje për lëshim të kësaj rruge, por komuna e Tetovës e ka lëshuar