13/04/2024
Lajme Maqedoni

Ahmeti: Isha vëllai juaj i vogël gjatë 2001, sot jam vëllai juaj i madh dhe kurrë mos dyshoni se jemi krah për krah

    “Isha vëllau juaj i vogël gjatë 2001, sot jam vëllau juaj i madh dhe kurrë mos dyshoni se jemi krah për krah”, kështu e ka nisur sonte fjalimin e tij, lideri i BDI-së Ali Ahmeti në tubimin Frontit Europian në Gostivar.

    Ai gjatë fjalimit e tijë ka kujtuar të madhin Arbër Xhaferin, i cili deklaroi se kur është takuar për të parën e herë me Xhaferin i ka kërkuar ta pranoj të jetë vëllau i tijë i vogël, ndërsa ai i ka thënë mos o burr mos mi luajë malet.

    Ahmeti premtoi se do të jetë gjithmonë vëllai i madh i shqiptarëve dhe se gjithmonë do të jetë krah për krah me shqiptarët.

    VIDEO