21/07/2024
Maqedoni

61 vjeçarja në Prilepi lyen restorantin me benzinë

    Një situatë e tensionuar ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në një restorant në Prilep, ku një grua ka shkaktuar alarm duke derdhur lëng të ndezshëm në dysheme. Sipas raportimeve të Ministrisë së Brendshme, gruaja ka kërcënuar se do të ndezë zjarrin në objekt. Policia e Prilepit ka reaguar me shpejtësi, duke arrestuar të dyshuarën, e identifikuar si K.I., 32 vjeçare nga Prilepi, për veprën penale të shkaktimit të rrezikut publik.

    Ngjarja ka ndodhur rreth orës 21:30, kur pronari i restorantit, T.K., 61 vjeç, ka njoftuar autoritetet për kërcënimin e mundshëm. K.I. është marrë në pyetje në stacionin policor dhe pritet të përballet me akuzat përkatëse pas dokumentimit të plotë të rastit. Ky incident ka shkaktuar një ndërhyrje të menjëhershme nga forcat e rendit për të siguruar që situata të mos përshkallëzohej në një tragjedi.