13/07/2024
Maqedoni

20 vjeçari djeg hotelin në Ohër

    Autoritetet në Ohër kanë ngritur akuzë penale ndaj një të riu 20-vjeçar nga Shkupi, i identifikuar vetëm me inicialet M.U., për rolin e tij në një zjarr që shkatërroi një strukturë hoteliere në zonën e tregut të qytetit. Ngjarja, e cila ndodhi në orët e hershme të mëngjesit, përfshiu përdorimin e një lëngu të ndezshëm për të ndezur flakët që përfundimisht përfshinë objektin në bulevardin “Turištika”.

    Pas ngjarjes, M.U. u vu në paraburgim për një periudhë 30-ditore dhe më pas u transferua në institucionin e ekzekutimit të vendimeve penale “Burgu” në Ohër. Ky akt i rëndë ka tronditur komunitetin lokal dhe ka nxitur një hetim të plotë për të zbuluar motivet dhe rrethanat që çuan në këtë akt të qëllimshëm të dëmtimit të pronës.