17/04/2024
Lajme Maqedoni

15 persona merren në pyetje për vrasjen e mjekut në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme njofton se hetimet për vrasjen e mjekut Aco Trpovski janë në fazë të avancuar. Hetuesit e krimeve të rënda shqyrtuan më shumë se 40 video inçizime të sigurisë dhe kanë marrë në pyetje më shumë se 15 persona në përpjekje për të identifikuar vrasësin. “Janë shikuar incizimet e më shumë

Lexo më shumë