20/04/2024
Lajme Maqedoni

Pritja madhështore e Ziadin Selës në Strugë!

Lideri i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, këtë mbrëmje është ndalur në Strugë. Mbështetësit e tij ishin siguruar që t’i bënin një pritje madhështore kryetarit të tyre. Edhe Struga, struganët, treguan dhe vërtetuan që tradhtia e Arben Taravarit nuk ka ndikuar te ata dhe janë më të fortë se asnjëherë, së bashku me Selën.

Lexo më shumë