19/04/2024
Maqedoni

Protesta para Postës së Maqedonisë, punëtorët kërkojnë pagën

Organizatat sindikale të Postës së Maqedonisë ditë më parë njoftuan se sot nga ora 08:00 deri në ora 10:00 do të protestojnë para Drejtorisë dhe në të gjitha filialet e Postës së Maqedonisë. Përmes protestët punonjësit e postës do të kërkojnë pagesën e pagës së fundit dhe zgjidhje për situatën në përgjithësi në Postën e

Lexo më shumë