13/04/2024
Lajme Maqedoni

SKANDAL/ Banorët e Tetovës me “sytë nga Zoti”, s’ kanë marrë ende dëmshpërblimet e përmbytjeve

Mbi 160 pronarë shtëpish e dyqanesh nga Tetova që pësuam dëme të mëdha gjatë vërshimeve të para dy viteve, vazhdojnë edhe më tej të presin dëmshpërblimin nga Qeveria dhe komuna e Tetovës. Një ndër to është edhe Pajazit Kovaçi, i cili në punëtorinë e tij pati rreth 35.000 euro dëm. “Deri më tani asgjë s`është

Lexo më shumë