17/04/2024
Botë Lajme

Pensionet: Çfarë pritet në referendumin e 3 marsit të Zvicrës?

E para nga katër raundet e referendumeve të Zvicrës të planifikuar për vitin 2024 do të zhvillohet më 3 mars. Dy çështje të lidhura me pensionin do të jenë në rrezik, shkruan albinfo.ch. AHV /AVS – pensioni i 13-të Ky propozim, i krijuar nga partitë e majta dhe sindikatat, kërkon pagimin e një pensioni shtesë,

Lexo më shumë