19/04/2024
Lajme Maqedoni

Si u rrëzua në Shkup aeroplani me 92 pasagjerë, kryesisht shqiptarë

5 marsi i vitit 1993 kujtohet si një nga fatkeqësitë më të mëdha ajrore në Maqedoni. Fluturimi 301 i “Palair Macedonian Airlines” me destinacion përfundimtar Cyrih u rrëzua menjëherë pas ngritjes nga aeroporti i Shkupit. Në aeroplanin Fokker 100 ndodheshin 92 pasagjerë dhe 5 anëtarë të ekuipazhit, 83 prej të cilëve vdiqën dhe 14 u

Lexo më shumë