21/06/2024
Maqedoni

Oliver Spasovski dhe Darko Kaevski braktisin mbledhjen e LSDM-së?!

Sot në mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të LSDM-së, ish-kryeministri dhe ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, si dhe zëdhënësi dhe deputeti aktual Darko Kaevski, në mënyrë demonstrative e kanë braktisur seancën ku u diskutua lista e deputetëve të LSDM-së për zgjedhjet e 8 majit, të cilën e publikoi të plotë Klan M. TV Klan

Lexo më shumë