19/04/2024
Shqipëri

Mbahen sot zgjedhjet për kreun e Komunitetit Mysliman shqiptar, kush janë kandidatët

Sot, në datën 2 mars, vendin e kryetarit të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë po e përcaktojnë zgjedhjet, të cilat po mbahen në ambientet e Medresesë së Tiranës.  Tre kandidatë janë duke garuar për të fituar këtë post: Bujar Spahiu, aktualisht në detyrë, Aduard Shefki, administrator i myftinisë së Durrësit, dhe Emirjon Vathaj, myftiu i Breatit.

Lexo më shumë