20/04/2024
ShowBiz

Me armë me vete? Ami dhe fëmijët ndalohen nga policia në aeroport

Aktori Ermal Mamaqi, së fundmi ka dhënë një intervistë në emisionin “Glamour Zone”, ku ka rrëfyer ngjarjen më të frikshme që i ka ndodhur bashkëshortes së tij, Amarda Toska, dhe fëmijëve të tyre teksa ktheheshin nga Zvicra për në Tiranë. Aktori Ermal Mamaqi, së fundmi ka dhënë një intervistë në emisionin “Glamour Zone”, ku ka

Lexo më shumë