20/04/2024
Magazina

Mbesa (e vërtetë) e Dritëro Agollit flet për herë të parë: Isha 11 vjeç kur kuptova sa i rëndësishëm ishte gjyshi im

Mbesa e Dritëro Agollit ka dhënë për herë të parë një intervistë ku ka treguar se kur e kuptoi popullaritetin e shkrimtarit, ose gjyshit të saj për herë të parë. Në një intervistë për RTSH ajo ka rrëfyer se si është ndier. “Gjyshi im ishte vërtet i rëndësishëm. Kam qenë në klasë të parë dhe

Lexo më shumë