20/04/2024
Lajme Maqedoni

Do ndërtonte makinat elektrike në Tetovë, falimenton kompania

Kompania gjermane “NEkst e.go”, e cila duhej të ndërtonte fabrikë në Tetovë për prodhimin e makinave elektrike dhe që u paralajmërua si investim i familjes Destani, ka dorëzuar kërkesë për falimentim. Kompania njoftoi se vendimi për të dorëzuar kërkesë për falimentim është sjellë për shkak të ngjarjeve negative dhe sfidave në industrinë e makinave elektrike,

Lexo më shumë