13/04/2024
Lajme Shqipëri

INTERVISTA/ 10 vjet më vonë. Flet babai i tre vajzave shqiptare që u vranë nga nëna e tyre

Dhjetë vjet janë shumë, por për Bashkim Dobrushin, 55 vjeç, koha ndaloi në atë ditë të tmerrshme kur ish-bashkëshortja e tij Edlira vrau tre vajzat e tij, Simonën, 13 vjeçe; Keisin, 10 vjeçe dhe Sidny, vetëm 3 vjeçe, në atë që është përcaktuar si masakra e Chiuso, një plagë ende e hapur në komunitetin Lecco.

Lexo më shumë