20/04/2024
Lajme Maqedoni

Konfiskohen 22 automjete luksoze në Maqedoni, Mercedes, Audi, BMW, Tesla..!

Në aksionin e përbashkët dyditor të Sektorit për kontroll dhe hetime në Drejtorinë e doganave dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme, janë konfiskuar 22 automjete të udhëtarëve me targa të huaja, që janë vozitur nga shtetas të Maqedonisë së Veriut. Drejtoria e Doganave ka publikuar edhe një video të automjeteve të konfiskuara. Në të shihen

Lexo më shumë