19/04/2024
Lajme Shqipëri

“Më martove që 16 vjeç e më le mes 4 rrugëve”, babai: S’ma lejon Kanuni të të pranoj në shtëpi

Erjona është vetëm 19 vjeçe dhe ka sjellë në “Shihemi në Gjyq” babain e saj, Maliqin. Sipas shpjegimit të saj, i ati e ka martuar që 16 vjeçe dhe sot ajo është ndarë. I ati nuk e pranon më në shtëpi sepse thotë se njeh vetëm Kanunin e Lekë Dukagjinit, një deklaratë që lë gojëhapur

Lexo më shumë