17/04/2024
Kosovë

Kurti PRALAJMËRON: Kosova është e kërcënuar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, në një intervistë për mediat italiane ka thënë se vendi që ai udhëheq vijon që të jetë i kërcënuar nga ata që duan të pasurohen me luftë dhe armë, duke aluduar në organizatat kriminale që veprojnë në veri të Kosovës.  “Ka ende probleme në kufirin me Serbinë. Fatkeqësisht ata që

Lexo më shumë