17/04/2024
Kosovë Lajme

FOTO/ Minatorët e Kosovës çelin agjërimin e Ramazanit 800 metra nën tokë: Ndihemi më afër Allahut!

Prestigjozja britanike “Reuters” i ka kushtuar një artikull minatorëve të Kosovës, atyre burrave trimë dhe me shpirtin e bardhë të cilët çelin agjërimin e Ramazanit 800 metra nën tokë. “Minatori kosovar, Emin Hasani, ndihet më afër Zotit, kur ha iftarin 800 metra nën tokë”, kështu e nis artikullin “Reuters”, teksa më tej vijon:  Pas një

Lexo më shumë