19/04/2024
Shqipëri

“Si ta ngushëllojmë mamin tënd o engjëll?” I riu u vra pasi u fut të mbronte shokun, familja hap dyert e mortit

Ditën e djeshme, 19-vjeçari Grei Bihuci, i cili u vra me thikë nga Florjan Muka, përcilët sot për në banesën e fundit. Familja e Greit ka hapur sot dyert e mortit, ndërsa të afërm dhe miq janë tronditur nga humbja e papritur e të riut. Grei u qëllua ditën e djeshme me thikë nga Florjan

Lexo më shumë
Lajme Magazina Shqipëri

9-vjeçari që di çdo datë, njihuni me gjeniun e verbër

Gregor Spaho është vetëm 9 vjeç, por brenda tij fshihet një gjeni i vogël. Ai arrin të memorizojë gjithçka. Ndonëse nuk e ka parë dritën e diellit që i vogël pasi ka lindur i verbër, kjo nuk e ka penguar që të vijojë shkollën dhe të sfidojë këdo me memorien e tij. Mungesa e shikimit

Lexo më shumë