18/06/2024
Botë

NGJARJE E RËNDË/ 17 adoleshentë përdhunojnë një 12-vjeçare

     Të paktën 17 adoleshentë kanë sulmuar seksualisht një vajzë 12-vjeçare disa herë në javë për disa muaj në Austri. Nga të dhënat e para dyshohet se adoleshentët i kanë regjistruar veprimet e tyre në video ose fotografuar. Ngjarja e tmerrshme ndodhi në një lagje të varfër në jug të Vjenës midis shkurtit dhe qershorit

Lexo më shumë