19/04/2024
Magazina

Çfarë ndodh nëse nuk i lani dhëmbët vetëm për një ditë?

Pastrimi i dhëmbëve është një zakon higjienik jashtëzakonisht i rëndësishëm, megjithatë për një arsye ose tjetër dikush mund të harrojë t’i pastrojë rregullisht. Dr. Rhona Eskander, stomatologe dhe bashkëthemeluese e “PARLA Toothpaste Tabs” thotë se koha maksimale që duhet t’i lëmë dhëmbët pa larë është 24 orë, maksimumi, raporton The Sun. “Përtej kësaj periudhe, grumbullimi i

Lexo më shumë