13/04/2024
Lajme Maqedoni

Rriten çmimet e ushqimeve në Maqedoni

Shenjat “Çmime të garantuara” mbeten akoma nëpër disa markete, por disa çmime kanë ndryshuar, shkruan Alsat. Kjo pasi që skadoi masa për kufizimin e marzhës së fitimit të produkteve ushqimoreve dhe pijeve, ndërsa furnitorët dhe tregtarët mezi pritën të rrisin çmimet. Disa qytetarë thonë se akoma nuk kanë vënë re ndryshime drastike, por që për

Lexo më shumë