20/04/2024
Shqipëri

Pas Kuçovës, Shqipëria do të “ringjallë” edhe katër baza të tjera ushtarake

Pas Kuçovës, Shqipëria do të rindërtojë bazat ushtarake në zonën e Bizës në Tiranë, atë detare të Pashalimanit, Regjimentin e Helikopterëve në Farkë dhe Repartin Ushtarak 1001. Ministria e Mbrojtjes ka hapur tenderin me vlerë mbi 178 milionë lekë për të nisur punimet në garnizonin stërvitor, Pajet-Bizë. Referuar dokumenteve, baza në malësinë e kryeqytetit do

Lexo më shumë