19/04/2024
Maqedoni

Ish-ministri i Gruevskit del nga burgu

Ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski do të jetë i lirë,pasi që Gjykata e Apelit pranoi ankesën e tij dhe vendosi që ai të dal nga burgu më 16 qershor 2024. “Sipas vendimit të miratuar, vendimi për lirim me kusht është ndryshuar dhe lirimi me kusht për të dënuarin Mile Janakieski, në vend që

Lexo më shumë