17/04/2024
Kosovë Lajme

Policia kërkon ndihmën e qytetarëve për arrestimin e një gruaje: Nëse e shikoni na njoftoni menjëherë

Policia e Kosovës ka publikuar foton e një gruaje, dhe kërkon ndihmën e qytetarëve për të bërë të mundur ndalimin e saj. Në njoftimin e lëshuar nga policia thuhet se e dyshuara kërkohet për përfshirje në një rast, “Shpërdorim i pasurisë së huaj”, që është raportuar në polici në dhjetor të vitit 2023 “Njësiti i

Lexo më shumë