19/04/2024
Botë

Anulohen fluturimet për shkak të grevës në Gjermani, ja aeroportet që preken

Edhe këtë të premte për shkak të grevës sërish do të ketë anulime fluturimesh. Të prekur janë kryesisht aeroportet në Drezden, Hanover, Dortmund, Weeze dhe Karlsruhe/Baden-Baden. Në grevë do të jetë personeli i sigurisë. Sindikata Verdi me grevën synon të ushtrojë presion ndaj punëdhënësve për raundin pasues të bisedimeve mbi kontratat e punës. Bisedimet janë

Lexo më shumë