09/07/2024
Lajme Maqedoni

Nga Xhamia e Profetit në Medine, Krenar Lloga u uron besimtarëve muaj të lehtë agjërimi

    Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga, u ka uruar besimtarëve myslimanë muajin e Ramazanit.

    Nga Xhamia e Profetit në Medine, Lloga, u ka uruar besimtarëve një muaj të lehtë agjërimi.

    “Nga Xhamia e Profetit a.s. në Medine, ua uroj muajin e Ramazanit!

    Agjërim të lehtë, lutje të pranuara, begati në çdo shtëpi dhe lumturi në zemrat tuaja”, shkruan ai.